Javascript is disabled!!!! Redirecting....

Matrice Uživo je muzički studio za izradu i distribuciju ISKLJUČIVO sopstvenih muzičkih matrica, na čijoj izradi radi nekoliko profesionalnih muzičara (svirača i producenata) a sve u cilju poboljšanja kvaliteta izrade naših proizvoda.

Matrice Uživo zvanično postoje od 2011. godine, iako se njeni osnivači muzikom bave više od 20 godina.

Za nekoliko godina rada ostvarili smo veliki uspeh na domaćem i svetskom tržištu i zadobili poverenje velikog broja klijenata!

Naime, i sam naš studio dobio je ime po proizvodu koji izradjuje, tj. uživo odsviranim matricama koje možemo definisati kao pesme bez vokala ili kao instrumentale pesama, koje su snimljene u nekom od najčešćih audio formata (WAV,MP3,AIFF i sl.)

Ali, ono što našu ponudu čini drugačijom od mnogobrojnih sličnih ponuda koje preplavljuju internet je KVALITET naših proizvoda za koji vam mi garantujemo!

Internet je prepun matrica sumnjivog kvaliteta, ali do kvalitetnih i originalnih naših matrica možete doći jedino putem našeg sajta.

Garancija našeg kvaliteta jeste sama činjenica da ih sviraju muzičari sa iskustvom u mnogim muzičkim pravcima koji se slušaju na našim prostorima i šire, tako da bez obzira da li se radi o narodnoj ili pop rok muzici, Matrice Uživo vam garantuju kvalitetno odsviranu matricu.

I na samom kraju budite uvereni da smo mi jedini studio za izradu muzičkih matrica sa kojim ćete imati zadovoljstvo da saradjujete u svakom momentu!

Vaše Matrice Uživo

Matrice uživo Copyright © 2022. Sva prava zadržana.